Nieuws

In deze periode waarin veel mensen last hebben van hooikoorts kan het sprayen van redox moleculen verlichting geven. Dit kun je in het gezicht doen of direct in de keel. Ook kun je redox moleculen in een druppelflesje doen en als neusdruppels gebruiken!

Andere optie is om bv je slaapkamer middels een vernevelingsapparaat te voorzien van redox moleculen voor je gaat slapen. Vernevel kwartiertjes de ruimte en doe dit ong. 30 – 45 minuten voor je gaat slapen.

 

 

Enige geleden ben ik in contact  gekomen met een andere vorm van redox signaal moleculen. Deze worden geproduceerd in een geconcentreerde vorm. Dit houdt oa in dat ze gemengd kunnen worden met koude en warme vloeistoffen. Bar le Duc is het beste bronwater om ze mee te mengen, maar je kunt ze ook met gewoon kraanwater mengen. Doel is dat je een oplossing krijgt met een pH van ong. 7. Doordat je de moleculen oplost in 1 liter water voor je dagelijkse hoeveelheid en je deze hoeveelheid door de dag heen opdrinkt; drink je sowieso al een liter water en worden de moleculen beter verdeeld over de dag aan je lichaam aangeboden.