Wacht jij op vaccin, om je te beschermen tegen virussen?

We beginnen het jaar goed met mededeling dat grote kans is dat vaccin wat nu ingezet gaat worden, niet tegen variant beschermd!

Wat moet er allemaal nog gebeuren voordat de media gaan vertellen wat JEZELF kunt doen om je te beschermen tegen allerlei virussen?!

De eenzijdige informatie zorgt alleen maar voor meer stress en angst. Beide zorgen juist dat je immuunsysteem zwakker wordt. Dat vind Big Farma misschien fijn, maar helpt niet om de huidige leefsituatie zo snel mogelijk weer normaler te maken.

Lieven mensen, je kunt zelf ZOVEEL doen om je weerstand optimaal te houden of krijgen. Dat begint bij je celcommunicatie, als je cellen goed met elkaar communiceren, verlopen alle processen in je lichaam goed. ALLE chronische ziektes, zijn oa veroorzaakt doordat het op celniveau fout gaat.

En daar is een oplossing voor, geheten redox signaal moleculen. Als je die als supplement inneemt, dan gaan je cellen weer beter met elkaar communiceren! Je immuunsysteem gaat weer goed functioneren! En ben je beschermt tegen alle bacteriƫn en virussen. De natuur weet beter dan welk medicijn, hoe ze alles in balans moeten houden. Alle gezondheidsproblemen zijn het gevolg van het uit balans zijn. Ik wens iedereen veel wijsheid toe, in het werken aan je gezondheid. Mijn motto is; Ik zorg goed voor mijn lichaam en daardoor blijf ik gezond.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *