We vinden dat we, zeker op sport gebied, in Nederland zo innovatief bezig zijn. Lees onderstaande uitspraak van de coach van Jutta Leerdam en Koen Verweij. Eigenlijk loopt Nederland op alle facetten achter. Daar moet over gesproken worden. De Russen, Japanners en Canadezen zijn doorontwikkeld. Allemaal landen waar Nederlanders werken. Vroeger telde Nederland een stuk of elf merkenteams en was de concurrentie groter. Ik ben bereid alles te delen. De eerste gesprekken met de KNSB zijn gestart, de volgende vraag is of het wordt ontvangen. Die wereldrecords moeten terug naar Nederland.’’ Uitspraak van Kosta Polavets

Ik vrees dat dit niet alleen voor de sport geldt. Kijk naar de hele periode van corona die we nu achter ons hebben liggen. Wat hebben we eigenlijk geleerd? Wat is er gedaan door oa de media, de regering, het RIVM? Hebben we mensen er voortdurend op geattendeerd dat de oplossing voor een groot deel ligt in het zorgen voor een optimaal immuunsysteem?

Niet bepaald zou ik zeggen. Als aantal personen hardop vragen durven te stellen over het beleid of waarom er alleen naar het ontwikkelen van een vaccin wordt gekeken? Dan krijgen ze de pers en vele anderen over zich heen. Nou voor mij ligt de oplossing HEEL duidelijk in het zelf verantwoording nemen voor je gezondheid te beginnen met een optimaal immuunsysteem.

Is dat moeilijk? Absoluut niet?In de onderzoekwereld weet men ondertussen dat redox signalering aan de basis ligt van onze gezondheid. Diverse artsen durven dit uit te spreken. En hoe zorg je daarvoor? HEEL simpel door te zorgen dat je lichaam ruim voldoende redoxsignaal moleculen voorhanden heeft. En dat kun je realisweren door dagelijks minimaal 30 ml Cellprotect, een geconcentreerde vorm van redox signaal moleculen, in te nemen. We vinden het aanvullen van vitamine C en D heel normaal en dat wordt veel gepropageerd.

Helaas lopen we op gebied van preventieve gezondheid ook behoorlijk achter. Ik zou het geweldig vinden als we ook wereldrecord houder worden op gebied van preventieve gezondheid. Tijd voor een Redox Revolutie! Wie doet mee?

En kijk naar Jutta Leerdam je wordt er om te beginnen Nederlands kampioen mee. En wat zal er de komende maanden nog volgen? Als we dat nu ook eens met Corona voor elkaar krijgen, te beginnen in Nederland!!!

Tot die tijd volg net als Jutta je eigen weg. Vertrouw op je gevoel en geloof in het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Dit wijzer dan menig onderzoeker!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *