Enige optie?

Wat als er een veilig, natuurlijk alternatief is voor vaccins
  • Wat als er een veilig, natuurlijk product is, wat bewezen heeft bacteriën en virussen onschadelijk te maken?
  • Wat als dit product al goedgekeurd is om oa medische apparatuur te desinfecteren?
  • Wat als dit product toegevoegd mag worden aan drinkwater van dieren?
  • Zou dit dan ook een optie zijn om covid-19 virus onschadelijk te maken?
  • Wat denk jij?
  • Ik gebruik het al 4 jaar!!!
  • Ik weet wat het voor mijn gezondheid, oa mijn immuunsysteem betekend.
  • Ik gun iedereen de mogelijkheid om je eigen lichaam te beschermen.
  • Om dat van je dierbaren te beschermen.
  • Om te zorgen dat je immuunsysteem optimaal functioneert.

Wil je meer weten? www.cellularhealth.online

Vaccineren ja of nee?

Richard de leth heeft alles nauwlettend gevolgd de aflopen periode en daarmme het voor een ieder mogelijk gemaakt om zichzelf goed te informeren. Hieronder aantal van zijn bevindingen.

Het coronavaccin is een RNA-vaccin. Op dit moment is er nog weinig bekend over de werkzaamheid en veiligheid van deze vaccins op de lange termijn.

In dit artikel van Evenwijs staat mooi uitgelegd hoe vaccinaties werken. Ook wordt er benoemd dat er voor de huidige coronavaccins nog geen uitgebreide testfase is geweest, omdat het vaccin door de pandemie versneld op de markt wordt gebracht. Met alle risico’s van dien.

Neuroloog Jan Bonte schreef er ook een sterk artikel over, net als oud-huisarts Dick Bijl.
Ook internationaal zijn er kanttekeningen geplaatst door experts die terughoudend zijn totdat alle informatie bekend is (klik hier en hier voor deze bronnen).

Een editorial in de JAMA geeft aan dat in het verleden vaker door haast en onzorgvuldigheid grote ongelukken zijn gebeurd.  

Voor ouderen en risicogroepen (mensen met overgewicht en/of onderliggend lijden) wegen op dit moment de voordelen mogelijk zwaarder dan de nadelen van het vaccin.

Maar is het niet te voorbarig om de gehele bevolking te vaccineren met een nieuw experimenteel vaccin? (zonder gekheid, de mensen zijn hier de proefdieren, omdat het nog niet eens op dieren is getest)

Hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit vindt de huidige lockdown-maatregelen disproportioneel. Hij stelt terecht dat er veel ‘risicolozen’ zijn die niets te vrezen hebben van het coronavirus, en dat door de vergrijzing vooral ouderen worden getroffen.
Zijn pleidooi waarin hij oproept voor een samenleving 4.0 – dus vanuit burgers – is inspirerend.  

Iedereen is natuurlijk vrij om zijn/haar eigen beslissing te nemen. We leven tenslotte in een vrij land. Enige nadeel is dat we door de media wel zeer eenzijdig geïnformeerd worden. De promotie campagne om je te laten vaccineren begint net en we zullen de komende weken dagelijks hiermee geconfronteerd worden. Er wordt ingewerkt op je gemoed, doe dit om de öudeeceonomie”weer zo snel mogelijk terug te krijgen en meer van dat soort kreten.

Wellicht is de les, dat we anders moeten gaan leven. GEZONDER! Voeden en niet vullen. Per slot is ruim 75% van alles wat we in een supermarkt kunnen kopen, niet echt voeding. Beweeg regelmatig, ook al is het weer minder aantrekkelijk. Hoe fijn om met een fris hoofd thuis te komen. Zorg voor voldoende slaap en zo min mogelijk stress.

Zelf heb ik de vraag al beantwoord, ik laat me niet vaccineren. Ik vertrouw op mijn lichaam, mijn immuunsysteem kan dit virus prima ‘bestrijden’. En natuurlijk neem ik dagelijks mijn stabiele redox moleculen om alles in lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Redox signaal moleculen, zorgen ervoor dat schadelijke virussen en bacteriën geneutraliseerd worden. Wil je weten hoe ze dat doen? Laat dan een reactie achter en we sturen je Nederlandse of Engelse uitleg.

Wacht jij op vaccin, om je te beschermen tegen virussen?

We beginnen het jaar goed met mededeling dat grote kans is dat vaccin wat nu ingezet gaat worden, niet tegen variant beschermd!

Wat moet er allemaal nog gebeuren voordat de media gaan vertellen wat JEZELF kunt doen om je te beschermen tegen allerlei virussen?!

De eenzijdige informatie zorgt alleen maar voor meer stress en angst. Beide zorgen juist dat je immuunsysteem zwakker wordt. Dat vind Big Farma misschien fijn, maar helpt niet om de huidige leefsituatie zo snel mogelijk weer normaler te maken.

Lieven mensen, je kunt zelf ZOVEEL doen om je weerstand optimaal te houden of krijgen. Dat begint bij je celcommunicatie, als je cellen goed met elkaar communiceren, verlopen alle processen in je lichaam goed. ALLE chronische ziektes, zijn oa veroorzaakt doordat het op celniveau fout gaat.

En daar is een oplossing voor, geheten redox signaal moleculen. Als je die als supplement inneemt, dan gaan je cellen weer beter met elkaar communiceren! Je immuunsysteem gaat weer goed functioneren! En ben je beschermt tegen alle bacteriën en virussen. De natuur weet beter dan welk medicijn, hoe ze alles in balans moeten houden. Alle gezondheidsproblemen zijn het gevolg van het uit balans zijn. Ik wens iedereen veel wijsheid toe, in het werken aan je gezondheid. Mijn motto is; Ik zorg goed voor mijn lichaam en daardoor blijf ik gezond.

We vinden dat we, zeker op sport gebied, in Nederland zo innovatief bezig zijn. Lees onderstaande uitspraak van de coach van Jutta Leerdam en Koen Verweij. Eigenlijk loopt Nederland op alle facetten achter. Daar moet over gesproken worden. De Russen, Japanners en Canadezen zijn doorontwikkeld. Allemaal landen waar Nederlanders werken. Vroeger telde Nederland een stuk of elf merkenteams en was de concurrentie groter. Ik ben bereid alles te delen. De eerste gesprekken met de KNSB zijn gestart, de volgende vraag is of het wordt ontvangen. Die wereldrecords moeten terug naar Nederland.’’ Uitspraak van Kosta Polavets

Ik vrees dat dit niet alleen voor de sport geldt. Kijk naar de hele periode van corona die we nu achter ons hebben liggen. Wat hebben we eigenlijk geleerd? Wat is er gedaan door oa de media, de regering, het RIVM? Hebben we mensen er voortdurend op geattendeerd dat de oplossing voor een groot deel ligt in het zorgen voor een optimaal immuunsysteem?

Niet bepaald zou ik zeggen. Als aantal personen hardop vragen durven te stellen over het beleid of waarom er alleen naar het ontwikkelen van een vaccin wordt gekeken? Dan krijgen ze de pers en vele anderen over zich heen. Nou voor mij ligt de oplossing HEEL duidelijk in het zelf verantwoording nemen voor je gezondheid te beginnen met een optimaal immuunsysteem.

Is dat moeilijk? Absoluut niet?In de onderzoekwereld weet men ondertussen dat redox signalering aan de basis ligt van onze gezondheid. Diverse artsen durven dit uit te spreken. En hoe zorg je daarvoor? HEEL simpel door te zorgen dat je lichaam ruim voldoende redoxsignaal moleculen voorhanden heeft. En dat kun je realisweren door dagelijks minimaal 30 ml Cellprotect, een geconcentreerde vorm van redox signaal moleculen, in te nemen. We vinden het aanvullen van vitamine C en D heel normaal en dat wordt veel gepropageerd.

Helaas lopen we op gebied van preventieve gezondheid ook behoorlijk achter. Ik zou het geweldig vinden als we ook wereldrecord houder worden op gebied van preventieve gezondheid. Tijd voor een Redox Revolutie! Wie doet mee?

En kijk naar Jutta Leerdam je wordt er om te beginnen Nederlands kampioen mee. En wat zal er de komende maanden nog volgen? Als we dat nu ook eens met Corona voor elkaar krijgen, te beginnen in Nederland!!!

Tot die tijd volg net als Jutta je eigen weg. Vertrouw op je gevoel en geloof in het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Dit wijzer dan menig onderzoeker!